BluffTitler 13.3.0.3

BluffTitler 13.3.0.3

Outerspace Software – 7,8MB – Shareware – Windows
av 3 röster
4 Stars User Rating
BluffTitler är en Fönstren desktop app för att skapa, rendering och spela 3D videoeffekter. Resultatet kan exporteras som en videofil för användning i din video, digital signage och TV-produktioner.

Följande lager är tillgängliga: kamera, ljus, Text, genererad bild, EPS, bild, Video, Video capture, Plasma, partikel, ljud, Passe-Partout, modell, Scroller, skiss, Voxel, blixtnedslag, Lens flare och behållare.

Exportera dina titlar i någon resolution, från 320 x 240 upp till full HD 1920 x 1080 export som 32 bitar AVI med öppenhet info Export i 16:9 (widescreen) och 4:3 aspekten propositionerna BluffTitler stöder DirectX effekt filer för avancerade material, belysning och animeringseffekter.

Innovativa vertex och pixel shader-effekter inkluderar mappning av reflektion, bumpmappning, kub kartläggning och tonala konst mappning.

Översikt

BluffTitler är en Shareware programvara i den kategorin Ljud & Multimedia utvecklats av Outerspace Software.

Det var kontrolleras för uppdateringar 188 gånger av användarna av våra klientprogrammet UpdateStar under den senaste månaden.

Den senaste versionen av BluffTitler är 13.7.0.0 , släppt på 2018-01-19. Det lades ursprungligen till vår databas på 2007-10-30. Den vanligaste versionen är 13.6.0.3 , som används av 33 % av alla installationer.

BluffTitler körs på följande operativsystem: Windows. Den hämtade filen har en storlek på 7,8MB.

Användare av BluffTitler gav det betyget 4 av 5 stjärnor.


Skriv en recension för BluffTitler!

Screenshots (Klicka för större)

Installationer

188 användare av UpdateStar hade BluffTitler installerat förra månaden.
Säkert och gratis nedladdningar kontrolleras av UpdateStar

Köp nu
Outerspace Software
Håll dig uppdaterad
med UpdateStar freeware.
Aktuella Nyhetsbrev